یک مرکز القاح مصنوعی در خاک جبار به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ - ۱۲:۵۹
یک مرکز القاح مصنوعی در خاک جبار به بهره‌برداری سپرده شد

۳۰ دلو ۱۳۹۹
یک مرکز القاح مصنوعی در ولسوالی خاک جبار ولایت کابل به بهره‌برداری سپرده شد.
عمرجان منگل رییس زراعت کابل هنگام افتتاح این مرکز گفت: “این مرکز القاح مصنوعی به منظور کمک به مالداری و افزایش نسل گوساله‌های اصلاح شده به سطح این ولسوالی ساخته شده است. ما مصمم استیم تا با ایجاد این گونه مراکز به سطح ولسوالی‌ها، در افزایش نسل گاوهای اصلاح شده و افزایش لبنیات و گوشت در پایتخت کشور گام‌های موثر برداریم. "
این مرکز به هزینه حدود دو میلیون افغانی از بودجه انکشافی ریاست زراعت کابل ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۴۳
Background image

معین زراعت و مالداری در رأس یک هیئت رسمی عازم اوزبیکستان شد

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت رسمی به دعوت وزارت زراعت جمهوری اوزبیکستان، امروز عازم این کشور شد.
در ترکیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۵۲
Background image

توزیع وسایل تهیه کمپوست برای ۹۸ باغدار در دایکندی

۱۶ عقرب ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی مؤسسه افغان اید، به‌منظور حمایت از باغداران و تقویت ظرفیت آنان در بخش تهیه کود عضوی (کمپوست)، برای ۹۸ باغدار. . .

BACK TO NEWS