یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
د کرنیزې پرمختیا صندوق د مدیره پلاوي یوولسمه غونډه دایره شوه

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی و اداری وزارت مالیه، انجینر عبدالغفور غفاری رئیس عامل صندوق انکشاف زراعت و مالداری، مشاوران و متخصصان مالی ادارات مربوطه در کابل برگزار شد.
در این نشست، فعالیت‌های انجام‌شده در سال ۲۰۲۵ میلادی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین گزارش تفتیش خارجی صندوق در سال ۲۰۲۴، پیشنهادات مربوط به تعدیلات در پالیسی تمویلات صندوق و درخواست تمویل مالی فابریکه "پخته طلای سفید افغان" مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت.
اعضای جلسه در مورد تفتیش اداره تطبیق و بررسی فرامین، پرداخت کمک مالی به اتحادیه موسسات مالی کوچک (AMA)، و نیز ساده‌سازی روند پرداخت قرضه‌های اسلامی برای سرمایه‌گذاران در بخش زراعت و مالداری گفتگو نموده و نظریات‌شان را شریک ساختند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها