گزارش پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی به سرپرست وزارت زراعت ارایه شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۵ - ۱۵:۵۲
د کرنې وزارت سرپرست ته د کرنې د ودې او کلیوالي پراختیا د پروژې راپور وړاندې شو


۵میزان ۱۳۹۹
به ادامه ارایه‌ی جزییات کامل پروژه‌های مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز محمدجواد صاحب‌زاده رییس‌ پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، CBARD، در باره فعالیت‌ها، ساحه کاری، دست‌آوردها، چالش‌‌ها و برنامه‌های آینده این پروژه به داکتر انوارالحق احدی سرپرست و نامزد وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، جزییات کامل ارایه کرد.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی از طریق وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت‌های بادغیس، فراه و ننگرهار در راستای احداث باغ‌های جدید میوه، سیستم‌های آبیاری، سبزخانه‌ها و برخی دیگر از فعالیت‌های زراعتی به پیش برده می‌شود. این پروژه قرار است تا سال ۲۰۲۲ ادامه داشته باشد. اداره انکشافی ملل متحد، UNDP، تمویل‌کننده این پروژه است.
داکتر انوارالحق احدی پس از دریافت این گزارش، در قسمت حل چالش‌ها و تقویت هماهنگی‌ها با اداره‌ی انکشافی ملل متحد در افغانستان، UNDP، تاکید کرده گفت که در قسمت تطبیق پروژه‌ها باید مطابق به برنامه سال ۱۳۹۹ عمل شده و برای سال مالی ۱۴۰۰ نیز برنامه‌‌های منظم‌تری به منظور ارایه خدمات بهتر روی‌دست گرفته شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها