کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۴:۴۷
کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است


۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که میزان تولید کِشته در این ولایت، امسال ده درصد افزایش داشته است.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت ولایت بامیان، گفت که امسال در حدود یک‌هزار و هشت‌‌صد متریک تُن کٍشته تولید شده است. به گفته‌ی او، دلیل افزایش در تولید کٍشته، به ثمر رسیدن شماری از نهال‌های زردآلو است که چند سال قبل غرس شده بود.
بیشتر باغ‌های زردآلو در ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، یکاولنگ نمبر یک و دو، شبر و ورس قرار دارند. بیشتر محصول این درختان در بازارهای داخلی و ولایت‌های هم‌جوار به مصرف می‌رسد.
نام‌دارترین نوع کٍشته بامیان چپه‌نمک، دوکک، غولینگ جانو، برگک ساقی، برگک ساده، غولینگ می‌باشند و از طعم خوب بردارند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۹:۳
Background image

راه‌اندازی سیستم معلوماتی جایدادهای خالصه در وزارت زراعت

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
طی جلسه‌ای به سرپرستی مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کارمندان ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت از ایجاد سیستم معلوماتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۹:۳
Background image

ایجاد باغ‌های میوه‌دار برای ۸۰ تن از دهقانان  در کندز

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت سکتور باغداری، افزایش تولیدات خانگی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان ، دفتر داکار با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۴۶
Background image

دیدار رئیس زراعت ولایت تخار با مسئولان مؤسسه میشن ایست افغانستان

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب الدین دهنوی شرئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با رئیس عمومی مؤسسه میشن ایست افغانستان و هماهنگ‌کننده پروژه‌های زراعتی این مؤسسه دیدار و گفت‌وگو نمود.
در. . .

بازگشت به خبرها