کمپلکس شبکه‌ی قرنطین حیرتان افتتاح شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۵:۳۸

 

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت بلخ، کمپلکس شبکه‌ی قرنطینی بندر حیرتان را افتتاح کرد. وزارت زراعت در ۱۳ بندر کشور ۱۳ شبکه‌ی قرنطینی را می‌سازد که ۱۱ شبکه‌ی آن تکمیل شده است.

شبکه قرنطینی حیرتان شامل بخش‌های حیوانی و نباتی است.

وزیر زراعت هنگام افتتاح این شبکه گفت که با استفاده از این شبکه‌ی قرنطینی محصولات وارداتی آزمایش می‌شود، جلو ورود محصولات بی‌کیفیت زراعتی گرفته می‌شود. هم‌چنان وزیر زراعت گفت که یکی از نیازها و معیارهای مورد نظر سازمان تجارت جهانی ساختن شبکه‌های قرنطینی است که وزارت زراعت آن را عملی و شرایط را تکمیل کردیم و این موضوع روی تدخین محصولات زراعتی و صادرات معیاری ما، تأثیر دارد.

وزیر زراعت گفت که تلاش می‌کنند تا پایان سال روان تمامی این شبکه‌های قرنطینی دارای لابراتوار شوند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها