کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴
کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز برنامه کشت قطاری گندم بذری در ۲۰ جریب زمین به‌عنوان قطعه نمایشی گندم در مرکز این ولایت و ولسوالی‌های جبل‌السراج، سیدخیل و بگرام خبر داده است.
به گفته مسئولان، هدف از اجرای این برنامه، آشنایی دهاقین با روش‌های نوین زراعتی به‌صورت عملی و نظری و افزایش تولیدات گندم در سطح ولایت می‌باشد.
اداره زراعت پروان با ترویج تکنالوژی جدید زراعتی به شیوه قطاری تلاش دارد تا میزان حاصل‌دهی گندم را افزایش دهد. این روش علاوه بر افزایش محصول، از شیوع امراض سرخی و خوابیدن گندم در اثر باد و باران جلوگیری می‌کند.
دهاقین پروان از این روش استقبال کرده و گفته‌اند که در سال‌های آینده خودشان نیز به‌صورت گسترده از شیوه کشت قطاری استفاده خواهند کرد.
این اقدام بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت ولایت پروان برای توسعه روش‌های مدرن زراعتی و حمایت از دهقانان در راستای افزایش تولیدات گندم در این ولایت است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها