کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۳۸
کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت


۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت ۲۹۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۹ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفت: «کار اعمار تمام ذخیره‌خانه‌های صفر انرژی کچالو و پیاز در این ولایت تکمیل شده است و دهاقین پس از این می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
همین گونه آقای محمدی می‌افزاید که از میان ۱۰ سردخانه صفر انرژی سیب مُدل سارک، کار پنج سردخانه نیز تکمیل شده و کار سردخانه‌های باقی‌مانده هم پیش‌رفت زیادی کرده و تا چند روز دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌های جدید، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت راه‌اندازی شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها