کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی میوه در بامیان بیش از ۸۵ درصد پیش رفته است.
وزارت زراعت، این سردخانه‌ها را در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی می‌سازد.
این سردخانه‌ها به هزینه‌ی ۲۶ میلیون افغانی به شمول ۱۰ درصد سهم باغداران مستفیدشونده در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته می‌شود.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار کچالو، سیب نیز یکی از محصولات عمده‌ی زراعتی بامیان است. در سال جاری بامیان حدود ۳۰ هزار متریک تن سیب تولید کرده است.
سردخانه‌های یاد شده به باغداران بامیانی کمک می‌کند تا ۲۵۰ تن سیب اضافه از فروش‌شان را برای فصل‌هایی که این میوه در بازار کم‌یاب می‌شود، نگه دارند و درآمدشان را بالا ببرند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۷
Background image

پروسه آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل از ساحات نخاس و محل‌های خرید و فروش مواشی در مربوطات این ولسوالی بازدید به عمل آوردند و در مورد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۴
Background image

آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از تب کانگو در آستانه عید قربان در بادغیس؛ صدها برگه تبلیغاتی میان مالداران و قصابان توزیع شد

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به مناسبت فرارسیدن عید قربان، کمپاین گسترده‌ای را به هدف جلوگیری از بیماری تب کانگو و آگاهی‌دهی عامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۲
Background image

آگاهی‌دهی و دوا پاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولسوالی‌های پریان و رخه

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیردر  ولسوالی‌های پریان و رخه، برنامه‌های آگاهی‌دهی و ادویه پاشی را به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو. . .

بازگشت به خبرها