کار ساخت یک سردخانه‌ی معیاری در پروان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱/۱۶ - ۱۰:۲۹
پروان


۱۶ حمل ۱۳۹۹
کار ساخت یک سردخانه‌ی یک‌هزار و ۵۰۰ تنی در ولایت پروان آغاز شد.
در مراسم آغاز کار این سردخانه، عبدالرحمان عطاش رییس شرکت انکشاف ملی، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و فضل‌الدین عیار والی پروان گذاشته شد.
این سردخانه توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیزاین شده است. تدارکات ملی، پس از بررسی‌ها، ساخت آن را منظور کرده و کارش را به شرکت انکشاف ملی سپرد.
این سردخانه قرار است یک مرکز پروسس داشته باشد و با سیستم انرژی خورشیدی کار کند.
قرار است در ۱۰ ولایت، ۱۲ سردخانه‌ی مشابه ساخته شود. ظرفیت هر یک از این سردخانه‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ تن و هزینه‌ی ساخت هر یک آن، ۱۸۰ میلیون افغانی است. 
سردخانه‌های یادشده تا دو سال آینده به بهره‌برداری سپرده می‌شوند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها