کار اعمار ساختمان کارمندان زراعت ولسوالی فرخار شروع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۶ - ۱۴:۲۴
تخار

۱۶ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، از آغاز کار اعمار یک ساختمان برای کارمندان زراعت ولسوالی فرخار این ولایت خبر داده است.
این ساختمان در مساحت ۵۰۰ مترمربع، در یک طبقه و با هزینه ۱۰ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۸۵۲ افغانی از بودجه وزارت زراعت ساخته می‌شود.
کار ساخت این عمارت توسط وزارت شهرسازی و اراضی به پیش پرده می‌شود و تا عقرب سال آینده به پایان خواهد رسید. این ساختمان داری یک سالن، چهار اتاق کاری، یک اتاق برای محافظان و چهار تشناب خواهد بود و دیوار احاطه آن به مساحت دوهزار مترمربع زمین را در بر می‌گیرد که شامل ساحه سبز و پارکینگ آن می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها