پیش‌رفت ۸۵ درصدی کار؛ بزرگ‌ترین فابریکه‌ی لبنیات کابل، به بهره‌برداری آماده می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۱۳:۱۲
پیش‌رفت ۸۵ درصدی کار؛ بزرگ‌ترین فابریکه‌ی لبنیات کابل، به بهره‌برداری آماده می‌شود


۲۹ میزان ۱۳۹۹
کار اعمار و تجهیز فابریکه‌ی پروسس شیر در ساحه ریشخور کابل، حدود ۸۵ درصد تکمیل شده است.
این فابریکه با ظرفیت پروسس نزدیک به ۴۰ هزار لیتر شیر در روز، توانایی تولید هم‌زمان هفت نوع محصول لبنی را دارد.
 پروژه یادشده یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت در سکتور مالداری است که توسط صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت «IFAD» تمویل می‌گردد.
این فابریکه در هشت جریب زمین ساخته می‌شود. این فابریکه شیر خام را از مراکز جمع‌آوری شیر از ولایت‌های کابل، پروان و لوگر جمع‌آوری و پروسس خواهد کرد.
تکمیل کار ساخت و آغاز فعالیت این فابریکه، می‌تواند تا حدود زیادی زمینه‌ی فروش شیر مالداران روستاها و ولسوالی‌های ولایت‌های یادشده را فراهم سازد و چرخه‌ی تولید لبنیات و درآمد سالم را در این مناطق، سریع‌تر به گردش بیاورد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS