پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۳:۵۵
 پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

۱۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای احداث ده قطعه نمایشی زعفران در این ولایت خبر داده است.
این پیازها به ده دهقان پیش‌قدم در ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ همراه با وسایل زراعتی مورد نیاز توزیع شده است. به هریک از این دهقانان ۱.۲لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
همزمان با توزیع پیاز زعفران، چهل زعفران‌کار شامل بیست مرد و بیست زن نیز در غزنی تحت آموزش قرار دارند. این زعفران‌کار در زمینه‌های پروسس و تولید زعفران آموزش می‌بینند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۴:۵۷
Background image

سفر هیأت بلندپایه به بلخ به‌منظور آغاز روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجران بازگشته

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

بر اساس رهنمود عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجران بازگشته به کشور از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۴:۴۴
Background image

رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت معرفی شد

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی شمس‌الله‌محمد به‌حیث رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی مراسمی با حضور شماری از روسا و مشاوران سکتور زراعت و مالداری معرفی گردید.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۰:۳۰
Background image

تأمین خوراک پرندگان در مرکز و ولسوالی امام‌صاحب ولایت کندز

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز به‌منظور حمایت و حفاظت از پرندگان، روند تأمین خوراک پرندگان را در ساحات دشت آبدان مرکز ولایت و ولسوالی امام‌صاحب تطبیق کرد.

مس. . .

بازگشت به خبرها