پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی در کابل توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۷ - ۱۵:۲
 پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی در کابل توزیع شد

۲۷ سنبله ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی را در کابل توزیع کرده است. هریک از این فارم‌ها که ظرفیت نگهداری و پرورش پنج‌صد قطعه مرغ گوشتی را دارد، در ولسوالی‌های فرزه و پغمان توزیع شده است.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت کابل هنگام توزیع این فارم‌ها گفت: «این اولین‌بار است که فارم‌های نیمه تجارتی در ساحات دور دست ولسوالی‌های کابل به مردم توزیع می‌شود. این فارم‌ها در مجموع شامل ۲۵ هزار قطعه مرغ است که از سوی وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری آماده شده است. مستفیدین این فارم‌ها با ۵۰ درصد سهم، شامل این برنامه شده‌اند.»
آقای منگل افزود که این فارم‌ها با فعالیت دورانی در هر چهل روز حدود ۵۰ هزار کیلوگرام گوشت تازه به بازار عرضه می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها