پروژه بهسازی پرچاوه چکدم میان‌کوه ولسوالی نیش ولایت کندهار افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۳۵
پروژه بهسازی پرچاوه چکدم میان‌کوه ولسوالی نیش ولایت کندهار افتتاح شد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
پروژه بهسازی پرچاوه چکدم میان‌کوه ولسوالی نیش ولایت کندهار با حضور مولوی معاذالله عادل، رئیس تنظیم آبیاری در مزرعه و ترویج تکنالوژی‌های جدید آبیاری، هیئت همراه‌شان از مرکز، نماینده ریاست زراعت کندهار، نمایندگان ولسوالی نیش و بزرگان محل به‌گونه رسمی افتتاح و آغاز گردید.
طول این پروژه ۳۰ متر بوده وکار ساخت آن  به هزینه ۲میلیون ۹۹۴ هزار ۵۰ افغانی با یک شرکت خصوص قرارداد شده است. این پروژه از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل و قرار است در مدت سه ماه تقویمی تکمیل گردد.
هدف از تطبیق پروژه یادشده، انتقال مصون آب، ذخیره آب‌های فصلی برای تقویت آب‌های زیرزمینی، کاریزها و منابع آبی آبیاری، همچنان مدیریت آسیب‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و ایجاد اشتغال برای مردم محل عنوان شده است.
باشندگان محل ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این پروژه، از مسئولان خواستار تداوم حمایت و اجرای پروژه‌های زیربنایی آبیاری شدند تا دهاقین بتوانند ساحات بیشتری را زیر کشت آورده، سطح حاصلات و معیشت خانوادگی‌شان را بهبود بخشند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها