پروژه «CBARD» در سه سال گذشته یک‌هزار و ۲۴۷ جریب باغ در فراه ساخته است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۴:۵۶
پروژه «CBARD» در سه سال گذشته یک‌هزار و ۲۴۷ جریب باغ در فراه ساخته است

۳حوت ۱۳۹۹
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD»، مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سه سال اخیر یک‌هزار و ۲۴۷ جریب باغ جدید در ولایت فراه ساخته است.
این باغ‌ها شامل انار، انگور، شفتالو، آلو، عناب، ناک و بادام می‌شود در ولسوالی‌های پشت‌رود و خاک‌سفید این ولایت ساخته‌است.
هم‌چنین از طریق این پروژه ۲۶۲ بسته وسایل باغداری به باغداران فراه توزیع و ۳۰ کشمش‌خانه ساخته شده است.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها