وزارت زراعت تنها در قالب یک پروژه‌اش امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی را به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۵:۱۳
وزارت زراعت تنها در قالب یک پروژه‌اش امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی را به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است


۲۶ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی و با مدیریت پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه را به زنان زراعت‌پیشه در هفت ولایت توزیع کرده است.
توزیع این دستگاه‌های خشک‌کننده میوه، مجموعاً ۲۸ میلیون و ۹۰۲ هزار افغانی با پرداخت سهم ۲۰ درصدی توسط زنان زراعت‌پیشه و ۸۰درصدی از سوی وزارت زراعت صورت گرفته است.
این دستگاه‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی با انرژی آفتابی کار می‌کند و هر کدام ظرفیت خشک کردن ۵۰ تا ۷۰ کیلو گرام میوه را در یک وقت دارد. با استفاده از این دستگاه‌ها دهقانان مستفیدشده می‌توانند مقدار زیادی از میوه‌های اضافه از مصرف و بازمانده از فروش‌شان را خشک کنند و در زمان مناسب بفروشند.
این دستگاه‌های آفتابی خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، پکتیا، پکتیکا، لوگر و میدان‌وردک برای ۱۸۸ تن از دهقانان توزیع گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS