هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

naim.rezai
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۱۵ - ۱۵:۲۷
هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی، EATS، هشت کانال آبیاری در هرات اعمار می‌کند.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، با حضور سید وحید قتالی والی ولایت هرات و شماری از باشنده‌گان ولسوالی انجیل، سنگ تهداب کانال‌ هزاره‌گی آسیا را در ولسوالی انجیل گذاشت.
حشمت‌الله غفوری با ابراز خرسندی از روند تطبیق پروژه‌های زیربنایی در این ولایت گفت: "علاوه بر این کانال، قرار است هشت کانال آبیاری دیگر نیز در نقاط مختلف ولسوالی انجیل و غوریان ساخته شود."
اقای غفوری گفت که این کانال‌ها از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ساخته می‌شود و ارزش مجموعی این‌ها به بیشتر ۱۲۱ میلیون افغانی می‌رسد.
طول مجموعی این کانال‌ها به ۴۴هزار و ۲۳۴متر خواهد رسید و با تکمیل شدن کار احداث آن، به صورت مستقیم و غیر مستقیم ۲۴هزار و ۷۳۴ نفر  مستفید خواهند شد.
 با ساخت این کانال‌ها سه‌هزار و ۵۶۹ هکتار زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد.
این پروژه‌ها شامل کانال هزاره‌گی آسیا، جوی کج، شادی‌بره علیا، شادی‌بره سفلی، نیسان، صالح‌آباد ،غنجان و پوشان شده و در ولسوالی‌های انجیل و غوریان ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها