هشتادهزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۲:۵
هشتادهزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

۱۱حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، هشتادهزار نهال پسته برای غرس به باشندگان این ولایت توزیع می‌کند. این نهال‌ها در سبزخانه‌ها پرورش یافته است.
این درحالیست که ولایت بادغیس بیشترین ساحات جنگلات طبیعی پسته را دارد وعلاوه برآن، هزاران جریب زمین دیگر به صورت باغ در سال‌های اخیر احداث شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

بازگشت به خبرها