نظارت از فروشگاه‌های محصولات حیوانی و کشتار گاه قصابان در بازار خینج 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۵:۱۹
نظارت از فروشگاه‌های محصولات حیوانی و کشتار گاه قصابان در بازار خینج 

۲۰ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از شماری از فروشگاه‌های محصولات حیوانی و کشتار گاه‌های قصابان در بازار ولسوالی خینج این ولایت نظارت کردند.
این نظارت‌ها بخاطر تعین میزان کیفیت محصولات حیوانی و گوشت موجود در بازار است تا از محصولات کم کیفیت جلوگیری به عمل آید. تا باشد مردم از خطر شیوع امراض موجود در محصولات حیوانی و گوشت در امان باشند.
در اخیر کارمندان ریاست زراعت ولسوالی خینج در این برنامه در مورد رعایت حفظ الصحه در لبنیات فروشی‌ها و دیگر اصناف رهنمایی‌های لازم انجام دادند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها