نشست پنج روزه پروژه اقتصاد زراعتی "امید" آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۸:۳۰
د "امید" د کرنيز اقتصاد د پروژې پنځه ورځنۍ غونډه پيل شوه

۳ حوت ۱۳۹۹
نشست پنج روزه پروژه‌ی مشترک اقتصاد زراعتی امید "OMAID"، به صورت آنلاین با حضور داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و با اشتراک نماینده‌گان بانک جهانی، وزارت صنعت و تجارت و وزارت مالیه آغاز شد.
مسایلی چون تدارکات، مالی و چگونه‌گی تطبیق پروژه بحث این پنج روز خواهد بود و در پایان میان چهار نهاد، تفاهم‌نامه امضا می‌شود.
وزیر زراعت با سخنرانی‌اش، این نشست را افتتاح کرد و روی اهمیت این پروژه صحبت داشت.
همین گونه حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت نیز در این نشست گفت که وزارت زراعت در بخش پیش‌برنامه‌ها و تطبیق پروژه، در عالی‌ترین سطح همکار است.
 پروژه امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است.
در تطبیق این پروژه وزارت زراعت در بخش محصولات زراعتی و مصونیت غذایی کار می‌کند و وزارت صنعت و تجارت در بخش بازاریابی این محصولات فعالیت می‌کند
 پروژه‌ی اقتصاد زراعتی امید از سوی بانک جهانی با بودجه‌ی ۱۷۵ میلیون دالر در جریان پنج سال تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۰
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داده شد

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، مولوی سید محمد سعید، و رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۸:۳۵
Background image

معرفی رؤسای جدید در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری


به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری مقام ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، محمد اکبر امینی، رییس اداری پیشین وزارت زراعت، به حیث رییس توسعه سکتور خصوصی این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۸:۳۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم در ولایت‌های پکتیکا و نورستان

 

از سوی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای دهاقین ولایت‌های پکتیکا و نورستان مقدار زیادی تخم اصلاح‌شده بذری گندم به منظور احداث قطعات نمایشی توزیع گردید.
در ولایت. . .

بازگشت به خبرها