معین مالی و اداری وزارت زراعت: همه‌ی کارمندان واجد شرایط وزارت زراعت دارایی‌های‌شان را ثبت کرده‌اند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۶ - ۱۷:۱۱
معین مالی و اداری وزارت زراعت: همه‌ی کارمندان واجد شرایط وزارت زراعت دارایی‌های‌شان را ثبت کرده‌اند


۱۶ میزان ۱۳۹۹
برنامه‌ای آگاهی‌دهی به منظور ثبت جای‌داد‌ها و بررسی دارایی‌ها در وزارت زراعت راه‌اندازی شد.
در این برنامه عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، عبدالودود بشریار رییس ثبت و بررسی دارایی‌ها در اداره‌ی امور ریاست جمهوری با مسوولان آگاهی عامه این اداره صحبت کردند و به کارمندان وزارت زراعت معلومات دادند.
در این برنامه، معین مالی و اداری وزارت گفت: «هیچ یک از کارمندان خدمات ملکی وزارت زراعت موجود نیست تا دارایی‌اش را ثبت نکرده باشد، با آن هم نیاز داریم در این قسمت کارهای بیش‌تر صورت گیرد، برای ایجاد اداره سالم، پاسخگو، کارا، مؤثر، نیاز داریم تا در قسمت پاسخ‌‌دهی، شفافیت و مبارزه با فساد بیش‌تر کار کنیم.»
بعد از آن عبدالودود بشریار رییس ثبت و بررسی‌ دارایی‌ها در اداره‌ی امور ریاست جمهوری صحبت کرد و در این مورد گفت: «هدف از راه‌اندازی این برنامه، نهادینه شدن فرهنگ ثبت دارایی‌ها و جایدادها است.»
پیرامون ثبت‌ داریی‌ها، قانون اشاعه، ثبت و بررسی دارایی‌ها، معرفی سیستم آنلاین، طرز خانه‌پری فورم ثبت دارایی‌ها و مطرح ساختن نظریات و پرسش‌ها، جزئی دیگر از این محفل بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها