معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۸
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرده و پیرامون وضعیت واردات و تولید داخلی این صنعت گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این نشست گفت که افغانستان از لحاظ تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسیده، اما همچنان تخم مرغ و جوجه مرغ را از کشورهای دیگر وارد می‌کند.
او افزود که به جای وابستگی به واردات، دولت آماده است از طریق صندوق وجهی انکشاف زراعتی، قرضه در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و صادرات فراهم شود.
در همین حال، برخی از فارم‌داران نسبت به واردات جوجه‌های بی‌کیفیت و مملو از امراض ابراز نگرانی کرده و از امارت اسلامی خواستند تا میزان واردات را کاهش دهد تا تولیدکنندگان داخلی آسیب نبینند.
اما مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ تأکید کردند که افغانستان هنوز در این بخش نیازمند واردات است و به خودکفایی کامل نرسیده است. آن‌ها گفتند که جوجه‌های وارداتی از کیفیت لازم برخوردار بوده و عاری از امراض می‌باشند.
در حال حاضر، نزدیک به ۱۵ هزار فارم گوشتی و تخمی مرغداری در مرکز و ولایات فعالیت دارد. رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد میکانیزمی برای تولید داخلی جوجه مرغ ایجاد کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۲:۲۸
Background image

نظارت از آبیاری نهال‌های غرس‌شده در ولایت کاپیسا انجام شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند آبیاری نهال‌های غرس‌شده در دامنه‌های ولسوالی کوهبند، ده‌بلبل و ریگروان ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت به‌عمل آورد.
ای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
Background image

جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۰:۱۳
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با رئیس زون مرکز صلیب سرخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، با رئیس زون مرکز صلیب سرخ و تیم همراه وی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، دو طرف در مورد. . .

BACK TO NEWS