معاون بانک جهانی برای جنوب آسیا در دیدار با وزیر زراعت از دیزاین یک پروژه‌ جدید خبر داد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۷:۱۷
معاون بانک جهانی برای جنوب آسیا در دیدار با وزیر زراعت از دیزاین یک پروژه‌ جدید خبر داد

۱۸ جوزای ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز سه‌شنبه، ۱۸ جوزای ۱۴۰۰، با هارد ویگ شیفر، معاون بانک جهانی برای جنوب آسیا، در مورد پروژه‌های باغداری و مالداری و هم‌چنین پروسس محصولات زراعتی دیدار و صحبت کرد. در این دیدار هینری کرالی، رییس بانک جهانی برای افغانستان و شماری دیگر از مسوولان این بانک نیز حضور داشتند.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن قدردانی و تشکر از کمک‌های بانک جهانی به سکتور زراعت در افغانستان، گفت که اولویت وزارت زراعت تقویت و انکشاف سکتور باغداری و مالداری است و تلاش می‌کنیم تا روی انکشاف تولید و پروسس محصولات زراعتی نیز سرمایه‌گذاری شود.
وزیر زراعت هم‌چنان گفت که در قسمت پروسس محصولات زراعتی، پروژه OMAID کار می‌کند. او از بانک جهانی خواستار حمایت مالی جهت شروع شدن عملی این پروژه شد. وی هم‌چنین در مورد پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) صحبت کرده این پروژه را ملی و همه‌شمول دانست و خواهان حمایت بانک جهانی از این پروژه شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این دیدار در مورد خشک‌سالی امسال و تأثیر آن روی زراعت و مالداری و هم‌چنان کاهش تولید گندم نیز صحبت کرد و خواستار کمک‌های عاجل بانک جهانی برای مبارزه با خشک‌سالی شد.
هارد ویگ شیفر، معاون بانک جهانی برای جنوب آسیا، در این دیدار ضمن تشکر از رهبری وزارت زراعت و توجه‌شان به سکتور زراعت، گفت که بانک جهانی علاوه بر حمایت از پروژه‌های زیر کار، کمک‌های اضافی و جدید به ارزش حدود ۷۰ میلیون یورو را نیز برای سکتور زراعت فراهم می‌کند که پروژه‌ آن در حال دیزاین است. او به منظور بهبود دیزاین این پروژه‌‌، خواستار ابراز نظر رهبری وزارت زراعت شد. هم‌چنان معاون بانک جهانی برای جنوب آسیا گفت که پروژه OMAID قرار است شروع شود و این پروژه می‌تواند در پروسس محصولات زراعتی بسیار موثر باشد.
مسوولان بانک جهانی از وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در قسمت تسریع روند تطبیق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) خواهان توجه و تلاش بیش‌تر شدند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۸
Background image

آغاز رسمی کمپاین ملی نهال‌ شانی در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تحت شعار «احیای زمین، سنت نبوی (ص)» ، با حضور مسوولان محلی  در پارک مرکزی شاروالی میمنه ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۷
Background image

تحویل تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی زاری بلخ

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه حمایت از دهاقین و تقویت کوپراتیف‌های زراعتی، یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هاسپاور به همراه تجهیزات زراعتی مربوطه شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۶
Background image

ازدید هیأت وزارت زراعت از فعالیت‌های مؤسسه شورای پناهندگان دانمارک در ولسوالی سپین‌غر ننگرهار

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از فعالیت‌های مؤسسه  شورای پناهندگان. . .

بازگشت به خبرها