مسلخ بلخ به زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۱:۲۶
مسلخ بلخ به زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت بلخ با محمدفرهاد عظیمی والی و شماری دیگر از مسوولان محلی این ولایت، از مسلخ معیاری بلخ دیدار و نظارت کرد.
مسلخ ولایت بلخ، به هزینه‌ی شش میلیون دالر از کمک‌های بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری در ۲۵ جریب زمین ساخته شده است و آماده‌ی بهره‌برداری می‌باشد.
این مسلخ در هشت ساعت کار، ظرفیت ذبح و پروسس ۱۰۰ گاو و ۵۰۰ گوسفند را دارد.
ساخت و فعالیت مسلخ‌های معیاری باعث ایجاد فرصت‌های شغلی، بلندرفتن درآمد سکتور خصوصی و دولتی و بهبود محیط زیست می‌گردد و جلو کشتار حیوانات به شکل پراکنده و غیرمعیاری را می‌گرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۶:۱
Background image

ورود ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری مساعدتی اوزبیکستان به افغانستان

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و کشورهای همسایه، جمهوری اوزبیکستان ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری را به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان مساعدت کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۹
Background image

توزیع وسایل باغچه خانگی برای دهاقین در دایکندی

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه، وسایل باغچه خانگی را برای شماری از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
این وسایل شامل آب‌پاش، بیل، کج‌بیل،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۸
Background image

هیئت وزارت زراعت برای افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت به پکتیا سفر کرد

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت در سطح زون‌ها، به ولایت پکتیا سفر کرد.
در پی این سفر، نشستی در مقام ولایت. . .

بازگشت به خبرها