فاریاب در صدر تولیدکنندگان زردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ - ۱۳:۴
فاریاب در صدر تولیدکنندگان زردک

۱۹ثور ۱۴۰۰
آمارها نشان می‌دهد که میزان تولید زردک در سال گذشته، به ۱۵۳هزار و ۹۳۳ متریک‌تُن رسیده بود و فاریاب، در صدر ولایت‌های عمده‌ترین تولیدکننده زردک قرار داشت.
بیشترین مزارع زردک در ولایت‌های فاریاب، سرپل، سمنگان، بغلان، کندز، تخار، بدخشان، هرات، فراه، بادغیس، غور، لوگر، میدان وردک، ننگرهار، کندهار و هلمند می‌باشد. زمین‌های تحت کشت زردک درسال گذشته به ۹هزار و۴۵۶ هکتارر رسیده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۱:۵۹
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت بلخ

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی جیودیزی و کدستر، به منظور بررسی زمین‌های استردادی و زمین‌هایی که قبلاً به اجاره داده شده،. . .

بازگشت به خبرها