شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۶:۳۶
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

۱۸ دلو ۱۳۹۹
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت با اهدای تقدیرنامه‌، ستایش شدند.
برخی از کارمندان ریاست اطلاعات و ارتباط عامه به مناسبت دریافت کلید طلایی توسط بخش اطلاعات وزارت زراعت از سوی دیده‌بان شفافیت، دریافت بلندترین امتیاز به وب‌سایت وزارت در پی ارزیابی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات و هم‌چنین به دنبال ایجاد خلاقیت، نوآوری و تقویت فرهنگ اطلاع‌رسانی در وزارت  زراعت، توسط وزیر زراعت تقدیر شدند.
هم‌چنین در یک برنامه‌ی جداگانه، زهره ظهوری رییس دفتر مقام و تعدادی از کارمندان ریاست دفتر نیز از سوی آقای احدی به دلیل تلاش‌های‌شان در تعقیب و عملی ساختن احکام مقام عالی ریاست جمهوری، تقویت هم‌آهنگی‌ها میان وزارت زراعت با سایر نهادها و کارکرد خوب‌شان از سوی انوارالحق احدی تقدیر شدند.
هم‌چنان کارمندان ریاست دفتر وزارت زراعت نظر به هدایت ۴۵۳۱ مورخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۹ محمد اشرف غنی رییس جمهوری، در میان ۳۵ اداره و وزارت‌‌خانه‌های قرار گرفته که احکام مقام عالی ریاست جمهوری را صددرصد تطبیق کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS