شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۶:۳۶
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

۱۸ دلو ۱۳۹۹
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت با اهدای تقدیرنامه‌، ستایش شدند.
برخی از کارمندان ریاست اطلاعات و ارتباط عامه به مناسبت دریافت کلید طلایی توسط بخش اطلاعات وزارت زراعت از سوی دیده‌بان شفافیت، دریافت بلندترین امتیاز به وب‌سایت وزارت در پی ارزیابی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات و هم‌چنین به دنبال ایجاد خلاقیت، نوآوری و تقویت فرهنگ اطلاع‌رسانی در وزارت  زراعت، توسط وزیر زراعت تقدیر شدند.
هم‌چنین در یک برنامه‌ی جداگانه، زهره ظهوری رییس دفتر مقام و تعدادی از کارمندان ریاست دفتر نیز از سوی آقای احدی به دلیل تلاش‌های‌شان در تعقیب و عملی ساختن احکام مقام عالی ریاست جمهوری، تقویت هم‌آهنگی‌ها میان وزارت زراعت با سایر نهادها و کارکرد خوب‌شان از سوی انوارالحق احدی تقدیر شدند.
هم‌چنان کارمندان ریاست دفتر وزارت زراعت نظر به هدایت ۴۵۳۱ مورخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۹ محمد اشرف غنی رییس جمهوری، در میان ۳۵ اداره و وزارت‌‌خانه‌های قرار گرفته که احکام مقام عالی ریاست جمهوری را صددرصد تطبیق کرده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۸
Background image

آغاز رسمی کمپاین ملی نهال‌ شانی در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تحت شعار «احیای زمین، سنت نبوی (ص)» ، با حضور مسوولان محلی  در پارک مرکزی شاروالی میمنه ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۷
Background image

تحویل تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی زاری بلخ

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه حمایت از دهاقین و تقویت کوپراتیف‌های زراعتی، یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هاسپاور به همراه تجهیزات زراعتی مربوطه شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۶
Background image

ازدید هیأت وزارت زراعت از فعالیت‌های مؤسسه شورای پناهندگان دانمارک در ولسوالی سپین‌غر ننگرهار

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از فعالیت‌های مؤسسه  شورای پناهندگان. . .

بازگشت به خبرها