سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۲:۳۶
سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

۱۸ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، با سرمایه‌گذاری مشترک ۳۰ درصد سکتور خصوصی و ۷۰درصد وزارت زراعت، سه مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در این ولایت را تجهیز کرده و به بهره‌برداری سپرد.
این مراکز با هزینه بیش از هفت‌صد هزار افغانی به همکاری مالی و تخنیکی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم و سرمایه‌گذاری زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های نهرشاهی و دهدادی تجهیز شده است.
این تجهیزات شامل وسایل برقی پروسس، نگهداری، وسیله انتقال محصولات به مارکیت، تشخیص کیفیت، اندازه‌گیری و بسته‌‌بندی و بازاریابی می‌باشد. 
براساس پلان تجارتی، این سه مرکز ظرفیت پروسس انواع مختلف ترشی، مربای توت‌زمینی، کمپود میوه، مرچ مصاله‌دار، کنسرو آماده سبزیجات و سس بادنجان رومی با طعم شیرین و تند را با کیفیت عالی تولید و از طریق فروشگاه‌های بزرگ برای مشتریان خویش در شهر مزارشریف عرضه می‌کنند.
هدف از تجهیز این سه مرکز پروسس میوه‌جات و سبزیجات، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، افزایش فرصت‌های شغلی برای زنان زراعت‌پیشه و بلند بردن سطح عاید دهقانان روستایی می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۷
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور رسیدگی به مشکلات مالداران، با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ مواد خوراکی حیوانی را برای 600 تن از خانواده‌های مالدار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی و اداری وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

آموزش طریقه درست نهال‌شانی برای باغداران ولایت نیمروز 

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از باغات قریه‌های ملا عبدالصمد و ده خواجه بازدید کرده و برای باغداران در مورد طریقه درست نهال‌شانی. . .

بازگشت به خبرها