سه‌هزار مرغ تخمی به خانواده‌های بی‌بضاعت در بادغیس توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۵/۲۳ - ۱۴:۳۴
سه‌هزار مرغ تخمی به خانواده‌های بی‌بضاعت در بادغیس توزیع شد

۲۳ اسد ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه‌ ملی باغداری و مالداری، سه‌هزار قطعه مرغ تخمی نوع «گلدین» به خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت بادغیس توزیع کرده است.
این مرغ‌ها همراه با آب‌‌خوره، دانه‌خوره، دروازه مرغانچه‌ و مواد خوراکی‌شان به یک‌هزار خانواده توزیع شده است. این اقدام به منظور کمک به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت و فراهم‌سازی زمینه‌ی اشتغال برای زنان صورت گرفته است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS