سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۲۳
سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه امارتی برای گفتگو در زمینه‌ همکاری‌های منطقه‌ای و بررسی موضوعات مهم در بخش زراعت، به کشور ازبکستان سفر کرد.
هدف این سفر بحث و تبادل نظر پیرامون تغییرات اقلیم و تأثیر آن بر منابع آب حوزه دریای آمو، گسترش همکاری‌ها در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری، مصونیت غذایی، ارتقای ظرفیت و سایر موضوعات مرتبط میان دو کشور می‌باشد.
در ترکیب این هیئت، معین وزارت انرژی و آب، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله، رئیس ساختمان‌های وزارت دفاع، رئیس اقتصادی معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا، قاری محمد اکبر امینی رییس اداری وزارت زراعت، میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی مقام وزارت زراعت، نماینده وزارت امور خارجه، نماینده ریاست عمومی استخبارات، نماینده اداره امور و روئسا و متخصصین بخش های سکتوری  وزارت های زراعت و انرژی و آب نیز شامل‌اند.
قرار است هیئت افغانستان در جریان این سفر، با مقامات وزارت زراعت و وزارت انرژی و آب ازبکستان دیدار و پیرامون زمینه‌های مشترک همکاری، تبادل تجارب تخنیکی و پروژه‌های مشترک آینده گفتگو نمایند.
این سفر در راستای گسترش روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌های تخنیکی و اقتصادی میان افغانستان و ازبکستان ارزیابی می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها