سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۸:۵۵
سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

در چارچوب همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری خلق چین، هیئت‌های تخنیکی چینایی وارد افغانستان گردیده و روند سروی و تثبیت موقعیت اعمار سه باب کمپلکس سردخانه معیاری را در ولایات مختلف کشور آغاز نمودند.
در آغاز سفر، هیئت تخنیکی با مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری  و کفیل وزارت زراعت دیدار کرده و اهداف سفر خویش را توضیح دادند. معین وزارت ضمن خوش‌آمدید به آنان، اعمار سردخانه‌ها را گامی مهم در راستای جلوگیری از ضیاع محصولات زراعتی و استفاده مؤثر از حاصلات کشور خواند.
پس از آن، هیئت چینایی با تیم تخنیکی وزارت زراعت نشست مشترکی برگزار و روی مکان‌یابی سردخانه‌ها تبادل نظر نمودند. سپس، این هیئت همراه با تیم تخنیکی وزارت از ساحات پیشنهادی در ولسوالی چهارآسیاب کابل (سقاوه) و همچنین ساحه دوسرکه در ولسوالی بگرامی بازدید به عمل آورده و ارزیابی تخنیکی لازم را انجام دادند.
در ادامه، هیئت تخنیکی کشور چین با همراهی رئیس زراعت ولایت بلخ و تیم  ریاست زیربناهای زراعتی وزارت، به ولایت بلخ سفر نموده و با معاون والی آن ولایت پیرامون موقعیت اعمار سردخانه در شهر مزارشریف دیدار و گفتگو کردند. در این سفر، دو ساحه مشخص‌شده قبلی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
سرانجام، پس از بررسی نهایی، ساحه چهارراهی شمع در مرکز شهر مزارشریف به‌عنوان محل مناسب اعمار سردخانه از سوی هیأت تخنیکی چین انتخاب گردید که این انتخاب نیز از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ مورد تأیید قرار گرفت.
جریان بررسی و سروی این پروژه با همکاری نزدیک تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان ادامه دارد. این پروژه از اهمیت زیاد در زمینه حفظ، نگهداری و بازاریابی میوه‌جات تازه کشور برخوردار می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۴
Background image

معرفی رئیس جدید امور ولایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
داملا شفیق‌الله رسولی، آمر پیشین ارتباط داخلی ریاست دفتر مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌حیث رئیس امور ولایت این وزارت تعیین و رسماً به کارمندان آن اداره معرفی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۳۷
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی برای مالداران در ولسوالی دلارام

۱۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف حمایت و تشویق مالداران، ۴۵ قلم تجهیزات ضروری به همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای مالداران واجد شرایط در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز توزیع شد.
این تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

بازگشت به خبرها