ساخت یک باب  سردخانه معیاری در  ولایت جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۰:۴۴
ساخت یک باب  سردخانه معیاری در  ولایت جوزجان

از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یک باب سردخانه عصری و معیاری به هزینه بیش از ۳۳ میلیون افغانی در ولایت جوزجان ساخته شده است.
 این سردخانه که ظرفیت ذخیره ۱۰۰ متریک تُن میوه را دارد، در ساحه قریه آت چاپر مرکز شبرغان موقعیت داشته و وسایل و ماشین‌آلات آن از خارج کشور وارد و نصب گردیده است.
قاری عبدالغنی شریفی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گوید این سردخانه به گونه همزمان با سیستم برق و سولر فعال خواهد بود و به زودی در حضور بزرگان امارت اسلامی افغانستان به بهره‌برداری سپرده می‌شود. به گفته او، با ایجاد این مرکز، مشکلات باغداران و کسبه‌کاران در بخش نگهداری میوه‌های تازه حل خواهد شد و دهقانان می‌توانند محصولات خویش را در هر فصل با نرخ مناسب به بازار عرضه کنند.
ایجاد سردخانه‌های معیاری سبب کاهش ضایعات میوه، تثبیت نرخ‌ها در بازار و افزایش درآمد دهقانان می‌گردد. این مرکز در جوزجان می‌تواند در بهبود وضعیت باغداران و توسعه سکتور زراعت نقش مهمی ایفا نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۰
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در روسیه

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با تاجران افغان در مسکو برای گسترش سرمایه‌گذاری

 ۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در سفارت افغانستان در شهر مسکو با شماری از تاجران. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۱
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سردخانه ۱۰۰ تُنی در ولایت فاریاب

پروژه اعمار سردخانه معیاری ذخیره‌سازی میوه‌جات به ظرفیت ۱۰۰ تُن از بودجه انکشافی ریاست زیربناهای زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در شهر میمنه ولایت فاریاب به‌گونه کامل تکمیل و آماده. . .

بازگشت به خبرها