ریاست زراعت هرات از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده تفتیش می‌کند

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۶:۲۲
ریاست زراعت هرات از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده تفتیش می‌کند

۵ثور ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که برنامه تفتیش دومی کشت‌زارهای گندم را که بنام «تفتیش قبل از نهایی مزارع» یاد می‌شود، آغاز کرده است.
در این برنامه از کشت‌زارهای دهقانان قراردادی که برای شانزده نهاد تولیدکننده تخم‌های گندم اصلاح‌شده در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، کشک‌ رباط سنگی، زنده‌جان، غوریان و پشتون‌زرغون تولید می‌کنند، تفتیش می‌شود.
مساحت این کشت‌زارها به ۱۱هزار و ۸۱۰.۴ جریب زمین می‌رسد.
هدف از تفتیش قبل از نهایی کشت‌زارهای گندم، حصول اطمینان از تفتیش قبلی، تشخیص نباتات دیگر یا «آف تایپ» و تجویز «روگینگ آن»، تشخیص گیاهان هرزه، بررسی امراض بناتی خصوصاً که توسط تخم انتقال می‌شود و ارایه مشوره‌های تخنیکی برای دهقانان قراردادی در مورد مراحل آبیاری، پاک‌کاری مزرعه از علف‌های هرزه، پاک‌کاری مزرعه و تولید تخم‌های اصلاح شده با کیفیت مطابق به استندردها و معیارهای قبول شده می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها