روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت: کارهای گروهی برای جامع‌سازی استراتژی

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۴ - ۱۳:۱۴
روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت: کارهای گروهی برای جامع‌سازی استراتژی

۴ قوس ۱۳۹۸

روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت برای بحث و مشورت دهقانان، متخصصان زراعت و استادان پوهنتون اختصاص داده شده تا در گروپ‌های کاری، روی عوامل تولید، بسته‌بندی، چگونه‌گی رساندن به بازار، فرصت‌ها و از میان برداشتن چالش‌ها کار کنند.

حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت در آغاز روز دوم این کنفرانس به حاضرین گفت: «انتظار داریم در ۱۰ گروپ خودتان را تنظیم کنید، روی عوامل تولید، افزایش تولید چون غله‌ها، میوه‌ها، لبنیات، سبزی‌ها، حفاظت از جنگل‌ها، از میان برداشتن مشکلات، استفاده از فرصت‌ها و زراعت در قریه‌ها بحث کنید.»

هم‌چنان آقای غفوری از اشتراک‌کننده‌گان خواست که روی مسوولیت‌های سکتور خصوصی و ادارات حکومتی صحبت کنند و به نماینده‌گی هر تیم یک نفر نظریات‌شان را پیشکش حاضران کند تا در چوکات آن فعالیت‌های سکتور زراعت به آن استقامت یابد و استراتژی زراعت ساخته شود.

«روی کمبودی‌ها در محلات، ارزش‌افزایی، جمع‌آوری، پاک‌کاری بسته‌بندی، پروسس، رساندن به مارکیت، درجه‌بندی، صادرات، بازاریابی صحبت کنید، در هر تیم کاری یک نفر آگاه امور زراعتی از زون‌های مختلف کشور با شما هستند و آن‌ها شما را در این قسمت کمک می‌کنند.»

معین آبیاری وزارت زراعت گفت که در اخیر نظریه‌ها، به یک نتیجه‌گیری جامع می‌رسیم تا همین زنجیره تکمیل شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها