راه‌اندازی کمپاینی به منظور جلوگیری از انتشار بیماری تب‌ کانگو در کندز

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۷:۱
راه‌اندازی کمپاینی به منظور جلوگیری از انتشار بیماری تب‌ کانگو در کندز

۲۴ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به منظور جلوگيری از انتشار بیماری حیوانی تب خون‌دهنده کانگو، ١٢٨ کيلوگرام دوای «ترای کلوروفان» پمپ دواپاشی، ماسک و موزه و هم‌چنین کیت‌های آزمایش امراض حيوانی را برای اجرای کمپاین جلوگیری از بیماری حیوانی تب‌ کانگو خریداری کرده است.
این کمپاین در دو مرحله عملی می‌گردد. کمپاين دور اول آن امروز آغاز و ٥٦ کيلوگرام دوای ترای‌کلوروفان به داکتران ساحوی مرکز و ولسوالی‌های علی‌آباد، چهاردره، خان‌آباد، امام صاحب، دشت ارچی و قلعه‌ذال توزيع شد.
مرحله دوم این کمپاین پس از پایان مرحله اول شروع می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها