رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت معرفی شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۱:۱۵
رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت معرفی شد

۲۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا گلاب‌الدین ذبیح به عنوان رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی معرفی و به کار آغاز کرد.
به همین مناسبت محفلی در ریاست زهکشی برگزار شد که در آن معین آبیاری و منابع قدرتی با اشاره به اهمیت خدمت‌گذاری به دهقانان و مالداران، بر اطاعت، مسوولیت‌پذیری و خدمت صادقانه به مردم تأکید کرد. وی افزود که تقرری‌ها بر اساس شایستگی و لزوم‌دید صورت می‌گیرد و خدمت درست عبادت و نزد پروردگار دارای ثواب است.
در ادامه، ملامحمدحسین خورشید رئیس دفتر وزارت زراعت متن تقرر رئیس جدید را قرائت کرده و از کارکردهای مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس پیشین این ریاست قدردانی نمود.
گفتنی است ملا گلاب‌الدین ذبیح پیش از این در ریاست‌های زراعت ولایات بامیان، غور و غزنی ایفای وظیفه کرده بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS