دیدار وزیر زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۶:۱۹
دیدار وزیر  زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

۱ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با احمدگل رسولی والی، عبدالقادر قلاتوال، زهرا توخی نماینده‌گان زابل در ولسی‌جرگه و عطاجان حق‌بیان رییس شورای ولایتی آن ولایت دیدار و روی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری در آن ولایت صحبت کرد.
والی و نماینده‌گان مردم زابل گفتند که زابل یک ولایت زراعتی است و بخش زیادی از باشنده‌گان این ولایت در باغداری و به ویژه تولید انگور، انار، انجیر و بادام مشغول‌اند. آنان در بخش باغداری خواهان ایجاد زمینه‌های تبدیل انگور به کشمش و پروسس بادام شدند و گفتند با آن‌‌که مالداری هم در آن ولایت رشد داشته، اما باز هم زابل یک ولایت کم‌تر انکشاف یافته است. والی و نماینده‌گان زابل خواهان توجه به بخش‌های مالداری، نباتات طبی به ویژه زیره شدند و گفتند که زیره‌ی زابل کیفیت خوبی دارد و باید برای این حاصل خوب، بازاریابی شود.
در این دیدار والی و نماینده‌گان در کنار صحبت درباره ظرفیت‌های موجود رشد باغداری و مالداری در زابل، پیشنهادهای‌شان را برای تطبیق برنامه‌های توسعه‌ی باغداری، مالداری ارایه کردند و خواستار ایجاد نماینده‌گی‌های پروژه‌های وزارت زراعت در این ولایت شدند. داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از شنیدن خواست‌های زابلیان، گفت که انکشاف متوازن به ویژه در ولایت‌هایی که ظرفیت زراعتی و مالداری دارند، برای وزارت زراعت اصل است. آقای احدی گفت که تلاش می‌کنیم پروژه‌های بیش‌تری تطبیق شود، هم‌چنان برنامه توزیع تخم‌های اصلاح شده را داریم، سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی را تشویق می‌کنیم. وزیر زراعت راجع به توسعه‌ی حاصلات و درآمد بادام گفت طرح ملی بادام تهیه شده و زابل هم در آن شامل است.
وزیر زراعت افزود که به انار و انگور با ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌گاه‌ها توجه توجه شده و تلاش می‌کنیم این توجهات در زابل هم بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها