دیدار وزیر زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۶:۱۹
دیدار وزیر  زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

۱ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با احمدگل رسولی والی، عبدالقادر قلاتوال، زهرا توخی نماینده‌گان زابل در ولسی‌جرگه و عطاجان حق‌بیان رییس شورای ولایتی آن ولایت دیدار و روی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری در آن ولایت صحبت کرد.
والی و نماینده‌گان مردم زابل گفتند که زابل یک ولایت زراعتی است و بخش زیادی از باشنده‌گان این ولایت در باغداری و به ویژه تولید انگور، انار، انجیر و بادام مشغول‌اند. آنان در بخش باغداری خواهان ایجاد زمینه‌های تبدیل انگور به کشمش و پروسس بادام شدند و گفتند با آن‌‌که مالداری هم در آن ولایت رشد داشته، اما باز هم زابل یک ولایت کم‌تر انکشاف یافته است. والی و نماینده‌گان زابل خواهان توجه به بخش‌های مالداری، نباتات طبی به ویژه زیره شدند و گفتند که زیره‌ی زابل کیفیت خوبی دارد و باید برای این حاصل خوب، بازاریابی شود.
در این دیدار والی و نماینده‌گان در کنار صحبت درباره ظرفیت‌های موجود رشد باغداری و مالداری در زابل، پیشنهادهای‌شان را برای تطبیق برنامه‌های توسعه‌ی باغداری، مالداری ارایه کردند و خواستار ایجاد نماینده‌گی‌های پروژه‌های وزارت زراعت در این ولایت شدند. داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از شنیدن خواست‌های زابلیان، گفت که انکشاف متوازن به ویژه در ولایت‌هایی که ظرفیت زراعتی و مالداری دارند، برای وزارت زراعت اصل است. آقای احدی گفت که تلاش می‌کنیم پروژه‌های بیش‌تری تطبیق شود، هم‌چنان برنامه توزیع تخم‌های اصلاح شده را داریم، سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی را تشویق می‌کنیم. وزیر زراعت راجع به توسعه‌ی حاصلات و درآمد بادام گفت طرح ملی بادام تهیه شده و زابل هم در آن شامل است.
وزیر زراعت افزود که به انار و انگور با ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌گاه‌ها توجه توجه شده و تلاش می‌کنیم این توجهات در زابل هم بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها