دیدار وزیر زراعت با مسئولان اتاق‌های زراعت و مالداری و  صنعت و تجارت ولایت فراه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳ - ۱۴:۲۷
د کرنې وزیر د فراه ولایت د کرنې او مالدارۍ او صنعت او سوداګرۍ خونې له مسئولینو سره وکتل 

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر خود به ولایت فراه با مسئولان اتاق‌های زراعت و مالداری و صنعت و تجارت  این ولایت دیدار کرد. 
در این نشست، برنامه‌های جدید امارت اسلامی برای فراهم‌سازی سهولت‌های بیشتر به تجار و ارتقای صادرات محصولات زراعتی مورد بحث قرار گرفت.
وزیر زراعت در این نشست گفت: «هدف ما خدمت به شما و تقویت اقتصاد مردم است. یکی از شکایات اساسی مردم این است که محصولات داخلی بازار مناسب ندارند. به همین منظور، تصمیم‌هایی در جلسات اقتصادی امارت اسلامی اتخاذ شده است.»
او افزود که بر اساس تصمیمات اخیر، مراکز سردخانه‌ای باید ایجاد و سردخانه‌های غیر فعال، با همکاری سکتور خصوصی، دوباره فعال شوند. همچنین، عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله دستور داده‌اند که زمین‌هایی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی در اختیار مردم قرار گیرد.
وزیر زراعت در ادامه تصریح کرد که وزیر امور خارجه، در دیدارهایی با مسئولان کشورهای عربی، چین و هند، برای ایجاد بازارهای جدید جهت صادرات میوه و محصولات زراعتی افغانستان مذاکرات مؤثری داشته است.
وی از تجار خواست که نیمی از سرمایه‌های خود را به صادرات اختصاص داده و نقش مؤثری در تقویت اقتصاد کشور ایفا کنند. او تأکید کرد که تجار افغان باید همچون « مجاهدین اقتصادی » در راستای پیشرفت و خودکفایی اقتصادی تلاش نمایند.
در همین حال تجار ولایت فراه نیز مشکلات شان را از کمبود برق و نیاز به زمین برای سرمایه‌گذاری بیان کرده و خواستار همکاری شدند که  وزیر زراعت در پاسخ اعلام کرد که موضوع زمین به ریاست‌های مربوطه ارجاع می‌شود و برق به تمامی ولایات، از جمله فراه، در آینده نزدیک تأمین خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولین کلستر زراعت در افغانستان

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئول عمومی کلستر زراعت در افغانستان و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۲۸
Background image

افزایش چشم‌گیر عواید یک دهقان با ایجاد سبزخانه در ولسوالی شیرین‌تگاب ولایت فاریاب 

با حمایت تخنیکی و مشوره‌های فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، یکی از دهاقین پرتلاش ولسوالی شیرین‌تگاب توانسته است فعالیت‌های زراعتی خود را گسترش دهد و به الگویی موفق برای. . .

BACK TO NEWS