دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با معاون والی کندهار 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۳:۵۵
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د کندهار مرستیال والي سره وکتل

۲۴ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی سفرش به ولایت کندهار با حیات الله مبارک معاون والی کندهار دیدار کرد. 
در این دیدار دو طرف در مورد استرداد زمین‌های غصب شده امارتی، جلوگیری از غصب زمین، اجاره دهی زمین‌ها به مردم زراعت پیشه و هماهنگی کارها صحبت نمودند. 
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت که کندهار از ولایت های مهم زراعتی دارای زمین های فراوان و اقلیم مناسب برای زراعت، مالداری و باغداری می‌باشد، نیاز است همکاری دو جانبه برای کارها انجام شود تا سهولت به مردم شود و مردم هم تشویق و علاقه مند سرمایه گذاری و کار شوند".
معاون والی کندهار نیز تعهد به همکاری و هماهنگی داد و در سخن هایش گفت". هماهنگی می‌تواند کارها را سهل تر سازد و باعث پیشرفت شود، آماده همکاری می‌باشیم و در انسجام ادارات ذیدخل در زمین‌ها همکاری و تلاش خواهیم کرد".
در این دیدار مولوی شمس الله محمد رئیس سکتور خصوصی وزارت زراعت و مولوی محمود مظلوم رئیس زراعت کندهار نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS