در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۷
در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

۲۴ قوس ۱۳۹۹
در پنج ولسوالی ولایت ننگرهار، برنامه‌ی آموزشی درباره‌ی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌های زراعتی» راه‌اندازی شده بود که به پایان رسید. در جریان این برنامه‌های آموزشی، ۲۲۵ دهقان آموزش دیدند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گوید که این برنامه‌ی آموزشی در ولسوالی‌های دره‌ی نور، شیوه، کامه، کوت و بتی‌کوت راه‌اندازی شده بود و در جریان آن ۲۲۵ زراعت‌پیشه، کاهش آسیب ملخ‌هایی صحرایی با عملی‌کردن میتود «APM» را یاد گرفتند و آموختند که با کاربرد روش‌های معرفی شده در این برنامه‌ی آموزشی، چگونه در زمستان از وقوع بیماری‌ها و آفت‌های زراعتی جلوگیری کنند.
در پایان این برنامه‌ی آموزشی به دهقانان آموزش‌دیده، دواهای کیمیایی به صورت رایگان توزیع شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها