در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما احداث کند.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند، در این باغ نهال‌های خرمای نوع «پیاروم مضافتی» کشت خواهد شد که به‌دلیل حاصل‌دهی بلند، کیفیت خوب و بازار مناسب، ارزش اقتصادی ویژه‌ای دارد.
مولوی نیازمحمد وهاج، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند، در دیدار ویژه با این سرمایه‌گذار اطمینان داده است که ریاست زراعت در تمام مراحل احداث باغ، از نظر تخنیکی و مشورتی، از او حمایت خواهد کرد.
مولوی وهاج افزود که احداث باغ‌های خرما نه‌تنها در تنوع محصولات زراعتی نقش مهم دارد، بلکه برای مناطق خشک و گرم اقلیم هلمند، یک سرمایه‌گذاری پایدار و سودآور نیز به‌شمار می‌رود.
با اجرای این طرح، انتظار می‌رود زمینه‌ی سرمایه‌گذاری‌های جدید در سکتور زراعت هلمند فراهم گردد، برای دهقانان منابع تازه‌ی عایداتی ایجاد شود و پایه‌ی ترویج کشت خرما مطابق به شرایط اقلیمی این ولایت گذاشته شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها