در ولسوالی دامان ولایت کندهار به ۲۰ تن مالداران مواد لازم برای ساخت طویله‌های معیاری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۱۶
د کندهار دامان ولسوالی کې ۲۰ تنه مالدارانو ته د معیاري غوجلې جوړولو اړین توکي ووېشل شول

به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالند، برای ۲۰ تن مالداران در ولسوالی دامان این ولایت به ارزش ۷۰ هزار افغانی مواد لازم جهت ساخت طویله‌های معیاری توزیع گردید.
به گفته مسئولان، پیش از توزیع این کمک‌ها، از سوی مسئولان کمیته هالند برنامه آگاهی‌دهی همه‌جانبه در مورد ارزش، مزایا و چگونگی ساخت غوجله برگزار شد. سپس برای هر مالدار به ارزش ۳۵۰۰ افغانی مواد شامل: سمنت، صندوق پاشش دوا، چونه، کلکین، آخور، ساه‌کش و ۴۰۰ عدد خشت توزیع گردید تا مالداران بتوانند برای حیوانات خود طویله‌های معیاری و سالم بسازند.
هدف از این کمک، حمایت از مالداران، گسترش غوجله‌های معیاری، ایجاد الگوهای نمایشی، اصلاح غوجله‌ها و فراهم‌سازی شرایط سالم و معیاری به جای شیوه‌های سنتی می‌باشد. این کار کیفیت نگهداری حیوانات را بالا برده و وضعیت اقتصادی مالداران را بهبود می‌بخشد.
قابل یادآوری است که دو هفته پیش در ولسوالی پنجوایی نیز برای ۳۳ تن مالداران کمک مشابه توزیع شده بود تا این روند بیش‌تر گسترش یافته و مؤثر واقع شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها