جلسه کمیته هم‌آهنگی پروژه تقویت‌کننده‌ی آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۳۶
جلسه کمیته هم‌آهنگی پروژه تقویت‌کننده‌ی آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی برگزار شد

۲۲ عقرب ۱۳۹۹
این جلسه به خاطر ارزیابی برنامه‌های تطبیق‌شده از سوی پروژه‌ی «SWIM» در چهار سال گذشته و پلان سال ‍‍پنجم، با حضور حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، هپی مازیر رییس آن پروژه در افغانستان و عتیق‌الرحمن جلیل نماینده‌ی اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا «USAID» برگزار شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از حمایت‌کننده مالی پروژه سویم قدردانی کرد و گفت که این پروژه در شمال افغانستان مؤثر بوده و در قسمت تقویت و مدیریت آب مفید واقع شده است.
هُپی مزایر رییس پروژه‌ی «SWIM» در افغانستان می‌گوید که با وجود مشکلات کووید-۱۹، در جهان پروژه‌ی سویم توانست به هدف تعیین‌شده‌اش برسد و برنامه‌های پلان‌شده در سال ۲۰۲۰ را موفقانه تطبیق کند و حالا روی پروژه‌های تمام ناشده از سال‌های قبل و پروژه‌های جدید، کار خواهد کرد.
هم‌چنان عتیق‌الحمن جلیل به نماینده‌گی از اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا، که تمویل‌کننده مالی پروژه سویم است، از مسولان پروژه‌ی سویم و رهبری وزارت زراعت به خاطر مدیریت بهتر این پروژه قدردانی کرد.
پروژه‌ی «SWIM» از سال ۲۰۱۶ تا ختم ۲۰۲۱ به منظور تقویت آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی کشور از سوی وزارت زراعت دیزاین شده است و به کمک مالی«USAID» یا اداره انکشاف بین‌اللملی ایالات متحده امریکا تطبیق می‌گردد.
باید افزود که پروژه تقویت آبریزه‌ها و منابع آبی در شمال کشور و به رهبری وزارت زراعت آبیاری و مالداری در حال تطبیق است. به طور خاص «SWIM» زیرساخت‌های آب را احیا می‌کند، محیط نظارتی آب را تقویت می‌کند و تخصص فنی نهادهای محلی برای مدیریت منابع آب را افزایش می‌دهد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها