جلسه‌ی هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار  در  ولایت غور دایر شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۶ - ۱۰:۲۶
جلسه‌ی هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار  در  ولایت غور دایر شد 

جلسه هماهنگی ریاست زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار تحت ریاست مولوی محمد نبی احمدی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و به اشتراک مولوی صلاح الدین شریعت رئیس انکشاف دهات، مولوی مولاداد مظلومیار کار شناس سکتوری مقام ولایت، نماینده ریاست اقتصاد و نماینده گان موسسات همکار در سالون جلسات این اداره تدویر یافت.
 مولوی محمد نبی احمدی رئیس زراعت غور اشتراک روئسا و نماینده گان ادارات سکتوری زیربط و موسسات همکار مقیم فیروزکوه را خوش آمدید گفته و از فعالیت‌ها و کارکردهای موسسات قدردانی نمود.
سپس نمایندگان موسسات همکار به ترتیب از فعالیت‌ها‌ و کارکردهای دو ماه اخیر و پلان‌های کاری آیند شان گزارش مفصل ارائه نمودند.
رئیس احیا و انکشاف دهات، کارشناس سکتوری مقام ولایت و نماینده ریاست اقتصاد پیرامون یک سلسله موضوعات مرتبط با فعالیت‌های موسسات همکار صحبت نموده و از همکاری‌های متداوم شان جهت تطبیق موثر پروژه ها و فعالیت های موسسات اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS