جلسه‌ای به‌منظور بررسی زمین‌های اطراف کانال قوش تیپه برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۹ - ۹:۴۲
جلسه‌ای به‌منظور بررسی زمین‌های اطراف کانال قوش تیپه برگزار شد

جلسه به‌منظور بررسی زمین‌های اطراف کانال قوش تیپه به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با متخصیص دایر گردید.
متخصیص از ادارات شرکت انکشاف ملی، وزارت مالیه، شهرسازی و مسکن، انرژی و آب، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، و اداره امور در این جلسه اشتراک نموده بودند.
اعضای جلسه پس بحث و گفتگو در مورد زمین‌های ماحول کانال قوش تیپه، نحوه اجاره دهی و موثریت آن برای کانال منحیث کمربند سبز گفته اند، ماستر پلان کانال قوش تیپه طرح و مطابق به آن اقدامات بعدی صورت گیرد.
برعلاوه متحصصین گفته اند، زمین‌های تحت پوشش کانال نیز از لحاظ پی اچ بررسی، شبکه‌های زهکشی ایجاد، خاک شناسی صورت گیرد و از اسیدی شدن ساحات بیشتر جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS