تولید نزدیک به ۹۰۰ هزار تُن کچالو در کشور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۱ - ۱۵:۱۱
 تولید نزدیک به ۹۰۰ هزار تُن کچالو در کشور

۱۱ ثور ۱۴۰۰
سال گذشته از تمام مزارع افغانستان حدود ۸۵۵ هزار و ۳۹۵ متریک تُن کچالو برداشت شده‌ است. بیشترین مزارع کچالو در ولایت‌های بامیان، میدان وردک، لوگر، غور، هرات، فراه، بغلان، بلخ، فاریاب، جوزجان، ننگرهار و کندز می‌باشد. زمین‌های تحت کشت کچالو در سال گذشته به ۵۳ هزار۶۷۴ هکتار زمین می‌رسید.
کچالو از سبزی‌جات است که مشتریان زیادی برای مصرف دارد. در نتیجه تلاش‌های متخصصین و زارعین در کمیت، قیمت و کیفیت کچالو تفاوت زیادی نسبت به گذشته رونما شده ‌است. هم‌اکنون یک سیر کچالو در بازار کابل از ۱۵۰ تا ۲۰۰ افغانی فروش می‌شود. وزارت زراعت هزاران سردخانه های صفر انرژی برای نگهداری کچالو در ولایت‌های مختلف ساخته تا دهقانان بتوانند از آن استفاده کرده و در قیمت آن تغییرات بیاید و نرخ بازار هم کنترول شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها