توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۷ - ۹:۵۱
 توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

۲۷ عقرب ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در حاشیه‌ی سفرش به هرات، روند توزیع ۴۶۴ تن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان این ولایت را افتتاح کرد.
پروژه «SARD» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت تهیه این مقدار کود کیمیایی و تخم اصلاح‌شده گندم را برای دهقانان به دوش دارد.
تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی یادشده برای دو هزار و ۳۲۰ دهقان در ولایت هرات توزیع شد. ارزش مجموعی این کمک‌ها به ۱۶ میلیون و ۷۸۶ هزار افغانی می‌رسد.
باید گفت که هم‌چنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای حمایت از دهقانان ولایت هرات، پلان دارد تا در چارچوب برنامه‌ی ملی توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم، یک‌هزار و ۱۰۰ تن تخم‌ اصلاح‌شده را برای ۲۲ هزار دهقان دیگر ولایت هرات توزیع کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۷
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور رسیدگی به مشکلات مالداران، با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ مواد خوراکی حیوانی را برای 600 تن از خانواده‌های مالدار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی و اداری وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

آموزش طریقه درست نهال‌شانی برای باغداران ولایت نیمروز 

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از باغات قریه‌های ملا عبدالصمد و ده خواجه بازدید کرده و برای باغداران در مورد طریقه درست نهال‌شانی. . .

بازگشت به خبرها