توزیع تخم اصلاح‌شده گندم در دایکندی آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۶:۱۰
توزیع تخم اصلاح‌شده گندم در دایکندی آغاز شد

۸ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در ولایت دایکندی، در مراسمی با حضور مسوولان محلی این ولایت رسماً در این ولایت شروع شد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی، می‌گوید که در این برنامه ۳۲۶ تُن تخم‌ اصلاح‌شده گندم به شش هزار و ۵۲۰ دهقان در سطح ۱۰ ولسوالی دایکندی توزیع می‌شود.
۶۰ درصد بهای این گندم‌های اصلاح‌شده توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.
آقای فیروزی می‌گوید که تهیه این تخم‌ها ۱۵ میلیون افغانی هزینه برداشته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

نظارت از فارم‌های تولید نهال در کابل

۲۶ حوت ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالاحد خلیل، از فارم‌های مرکزی تولید نهال در کابل بازدید کرده و از روند تولید و توزیع نهال، پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات در ولسوالی چال ولایت تخار

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که برنامه توزیع تخم سبزیجات برای ۱۱۰ تن از  دهاقین ولسوالی چال با همکاری دفتر میشن ایست و در هماهنگی مدیریت عمومی خدمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۱۹
Background image

توزیع نهال‌های مثمر در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سرپل اعلام کرد که برنامه توزیع نهال‌های مثمر در چوکات فعالیت‌های باغداری و جنگلداری، با همکاری موسسه اقدام مردم برای تغییر و حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها