توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های نیازمند در هشت ولسوالی این ولایت تطبیق شد.
در این برنامه، برای ۱۲۰ فامیل بی‌بضاعت که قبلاً از سوی تیم‌های تخنیکی سروی شده بودند، بسته‌های حمایتی شامل دو رأس بز شیری سیستانی، دو رأس بزغاله، ۳۵ کیلوگرام کنجاره، ۴۰ کیلوگرام سبوس، ۷۰ کیلوگرام کاه سفید، یک عدد آب‌خوره و یک عدد دان‌خوره توزیع گردید.
این روند در فضای شفاف و منظم با حضور هیئت سکتوری مربوطه انجام شد و هدف آن تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند و ترویج مالداری پایدار در مناطق روستایی عنوان شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها