تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۳:۱۶
تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

۷ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۶۶ پروژه آبیاری را در ولایت فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا CBARD، تطبیق کرده است.
این پروژه‌ها به منظور تنظیم آب، آبیاری زمین‌های خشک، حمایت از دهقانان و افزایش حاصلات در فراه تطبیق شده است. در نتیجه تطبیق این پروژه‌ها صدها جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها