تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۰:۱
تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر

۲۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر در دفتر جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
 این جلسه با حضور مولوی شیرعلی موزون رئیس انکشاف دهات ولایت پنجشیر، نمایندگان ریاست‌های عضو سکتور، همکاران انکشافی، پروژه‌ها و برنامه‌ها، آمرین و مدیران عمومی اداره زراعت، تحت ریاست قاری فضل الله دیوبند، رئیس زراعت ولایت پنجشیر برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط یکی از اعضای جلسه و سخنان افتتاحیه قاری فضل الله دیوبند در مورد اهمیت برگزاری جلسات، هماهنگی موسسات با سکتور مربوطه و حضور فعال اعضا آغاز گردید. سپس آمرین اداره زراعت گزارش‌های فعالیت‌های انکشافی خود را ارائه کردند و رئیس محترم ریاست انکشاف دهات نیز گزارش فعالیت‌های این اداره را بیان نمود.
در ادامه، موسسات همکار این سکتور گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در ساحات تحت پوشش ارائه دادند. در این جلسه، تمامی اعضا بر اهمیت همکاری موسسات محترم با سکتور زراعت در تطبیق پلان‌های هدفمندانه تاکید کردند.
جلسه با جمع‌بندی  محمد ذاکر "امیری"، آمر امور زراعتی ریاست زراعت و دعای خیر و فلاح کشور به پایان رسید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها